Πολιτική

20/12/2018 - 16:54

Συνάντηση Δήμαρχου με την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα - Παράδοση φαρμακευτικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο

Ο

Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Υφυπουργό Εθνικής  Άμυνας κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, που επισκέπτεται τη Λέσβο.


Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε την κα Κόλλια -Τσαρουχά, την συνεχάρη για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Επεσήμανε την άριστη συνεργασία μεταξύ Ενόπλων Δυνάμεων και Δήμου Λέσβου, σε πολλά και ποικίλα θέματα και συζήτησε μαζί της θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία προς όφελος της κοινωνίας. Ακολούθως, ο κ. Γαληνός, την ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις του Δήμου Λέσβου, έθεσε διάφορα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν το νησί μας, ζητώντας την στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Συνάντηση και με Γ. Γιαννέλλη

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλλης – Θεοδοσιάδης είχε εθυμοτυπική επίσκεψη από την Υφυπουργό  Εθνικής Άμυνας κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με την παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου κ. Νικολάου Μανωλάκου  και του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο κ. Σταύρο  Τσερπέ.

Μοιράσου το άρθρο!