Πολιτική

15/05/2020 - 18:09

Συνάντηση ΟΝΝΕΔ με Διοικητή Νοσοκομείου - Καμπούρης: «η μάχη κατά του κορονοϊού κερδήθηκε, αλλά όχι ο πόλεμος»

Συνάντηση με τον Διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργο Καμπούρη πραγματοποίησε ο πρόεδρος και μέλη της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λέσβου. Κατά την διάρκεια της, ενημερωθήκαμε πλήρως για το επιχειρησιακό σχέδιο του Νοσοκομείου το οποίο εφαρμόζεται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και τη νοσηλεία κρουσμάτων του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Υγείας ενίσχυσε το νοσοκομείο μας με προσλήψεις 38 στελεχών υγείας διαφόρων ειδικοτήτων. Το σημαντικό, ωστόσο, για το νησί μας  είναι πως μετά από συντονισμένες ενέργειες, το Νοσοκομείο, πρώτο από τα περιφερειακά, έχει  τη δυνατότητα να πραγματοποιεί καθημερινά έως και 48 μοριακούς ελέγχους.

Πέραν αυτών, δεν παρέλειψε ο Διοικητής να ευχαριστήσει την ΟΝΝΕΔ Λέσβου για την συμμετοχή της σε εθελοντικές αιμοδοσίες ενθαρρύνοντας την να συνεχίσει σ’ αυτή την κατεύθυνση συμβάλλοντας στην διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας στο ακριτικό νησί μας.

Καταλήγοντας , ο κ. Καμπούρης σημείωσε «η μάχη κατά του κορονοϊού κερδήθηκε, αλλά όχι ο πόλεμος, γι’ αυτό το λόγο τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε αισιόδοξοι». 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου,

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λέσβου

Στρατηγέλλης Γεώργιος.

Μοιράσου το άρθρο!