Πολιτική

07/07/2023 - 07:50

Τι αναφέρει ο Βουλευτής Π. Παρασκευαΐδης για το θάνατο της γυναίκας στον Γαβαθά

Εκφράζω την οδύνη μου για την απώλεια της 77χρονης γυναίκας στην παραλία του Γαβαθά στο νησί μας.

Συγχρονως όμως εκφράζω την οργή και την αγανάκτησή μου για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Άντισσας γεγονός που απέτρεψε οποιαδήποτε έγκαιρη προσπάθεια για την διάσωσή της.

Επιθυμώ να επισημάνω ότι η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και των κέντρων υγείας είναι πανελλαδικό φαινόμενο και οφείλεται στην εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης της Ν.Δ που την τετραετία που πέρασε ανέλαβε εργολαβικά το θλιβερό έργο της πλήρους διάλυσης του ΕΣΥ που ιδρύθηκε από το ΠΑΣΟΚ και που λειτούργησε με τις θυσίες του ελληνικού λαού και την μεγάλη προσπάθεια των λειτουργών της υγείας.

Το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται προς την κυβέρνηση υπενθυμίζοντας της ότι το ΕΣΥ αποτελεί κατάκτηση των Ελλήνων πολιτών και όχι μόνο δεν θα επιτρέψει περαιτέρω υποβάθμιση του , αλλά και θα πράξη ότι είναι δυνατό για την βελτίωση και την ενδυνάμωσή του.

Ήδη ο πρόεδρος του κινήματος Ν. Ανδρουλάκης ανέφερε στην Βουλή ότι το ΠΑΣΟΚ άμεσα θα καταθέσει επίκαιρη επερώτηση για την λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Τελειώνοντας εκφράζω για μια ακόμη φορά την λύπη μου για το περιστατικό μαζί με τα συλληπήριά μου ευχόμενος να είναι το τελευταίο.

 

Παναγιώτης Χ. Παρασκευαίδης

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!