Πολιτική

07/02/2013 - 16:32

«Υποκριτής» ο Παύλος Βογιατζής. Ακραία επίθεση Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Βουλευτή Λέσβου!

«Υποκριτής»  ο Παύλος Βογιατζής. Ακραία επίθεση Ανεξάρτητων

Με Δελτίο Τύπου που έστειλαν στα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου και με αφορμή ερώτηση Βουλευτών Ν.Δ. για την ισόβια σύνταξη εξαπολύουν επίθεση στο Βουλευτή Λέσβου Παύλου Βογιατζή που ξεφεύγει από τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο. Μια ανακοίνωση που μάλλον δείχνει τον πανικό που έχει πέσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα.

Μια ανακοίνωση με ακραίες εκφράσεις (υποκρισία....) και ειρωνεία (Ερινύες....) .




Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:


Περίσσεψε η υποκρισία
 
Μετά την ουσιαστική κατάργηση των θεσμικών μέτρων υπέρ των πολυτέκνων, όπως οι μετεγγραφές και οι προσλήψεις, καταργήθηκαν με την ψήφιση στις 7/11/2012 του μνημονιακού νόμου 4093/9-11-2012 (ΦΕΚ222/12-11-2012) όλα τα πολυτεκνικά επιδόματα και η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας.

Είναι νωπές ακόμη οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά ότι θα επαναφέρει άμεσα τα πολυτεκνικά επιδόματα στα επίπεδα του 2009, θεωρώντας ότι: «η Ελλάδα δεν γεννάει, αλλά γερνάει και ότι η ενίσχυση των πολυτέκνων δεν είναι σπατάλη, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου».

Αγνόησε προκλητικά ακόμη και την έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής επί του σχεδίου νόμου, η οποία έκρινε τις διατάξεις αυτές (για την κατάργηση του επιδόματος και της σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας) αντισυνταγματικές.

Το μνημονιακό νομοσχέδιο το ψήφισαν όλα τα κόμματα της τρικομματικής Κυβέρνησης και βέβαια δεν έλειπε από αυτό το «θεάρεστο» έργο και ο συντοπίτης μας Βουλευτής κ. Βογιατζής.

Όψιμα θυμήθηκε  να γίνει υπερασπιστής της πολύτεκνης οικογένειας καταθέτοντας ερώτηση μαζί με άλλους 25 βουλευτές, που προφανώς , αφού πρώτα ψήφισαν την κατάργηση, μετά τους κυριευσαν οι ..Ερινύες !

Αν ήθελε να προσφέρει στην πολύπαθη πολύτεκνη οικογένεια ας υπερασπιζόταν την ερώτηση του Βουλευτή των Αν. Ελλ. κ. Παύλου Χαικάλη με Θέμα: «Αποδόμηση δημογραφικής πολιτικής» που κατατέθηκε στις   29 -11 – 2012.

Αληθεια τον φορολογικό νόμο υπ' αριθμ. 4110 ΦΕΚ 17Α 23.01.2013 που ρίχνει την χαριστική βολή στους τρίτεκνους και πολύτεκνους ποιος τον ψήφισε;;;

Υπενθυμίζουμε ,τέλος στον κ. Βογιατζή ότι η προεκλογική περίοδος αργεί εκτός κι αν γνωρίζει κάτι παραπάνω..

Μοιράσου το άρθρο!