Πολιτική

28/03/2021 - 16:34

Ζητάμε από τους κ. Μουτζούρη-Κύτελη-Βέρρο να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ - Κοινή δήλωση 3 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Μυτιλήνης

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κ.ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ κ.ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Μόλις τρεις μέρες πριν, γιορτάσαμε ως έθνος τα 200 χρόνια ελευθερίας μας και νιώσαμε ψυχική και ηθική ανάταση, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, για τους ήρωες του 1821, που έχυσαν το αίμα τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σε τούτη εδώ την πατρίδα.

Αύριο έρχεται στη Λέσβο η κ. Γιόχανσον συνοδευόμενη από τον κ. Μηταράκη, εν είδει κατακτητών, αυτή τη φορά όχι με σφαίρες και μπαρουτόβολα, αλλά με ατέλειωτο χρήμα συνεπικουρούμενη από ΜΚΟ  για να «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ» την εκ νέου «ΣΚΛΑΒΙΑ» -και όχι μόνο- της Λέσβου, βάση των μεταναστευτικών μνημονίων που υπέγραψαν μεταξύ τους, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ και μάλιστα επιδεικτικά για τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών εκπροσώπων τους.

Ο,τι δεν κατάφεραν πέρυσι με τη αστυνομική ΒΙΑ επιχειρούν τώρα με το χρήμα, προσπαθώντας να ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ, αν όχι να εξαγοράσουν συνειδήσεις, προωθώντας την κατασκευή θηριωδών υπερδομών, που θα σηματοδοτήσουν την αλλοίωση και το οριστικό τέλος του νησιού μας, παρακάμπτοντας και καταστρατηγώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, θέματα εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας, ειδικά το διάστημα που διανύουμε.

 

Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ – Κ. ΚΥΤΕΛΗ – Κ. ΒΕΡΡΟ

Απευθυνόμαστε και στους τρεις αλλά και στον καθένα χωριστά και σας ζητάμε να σταθείτε ΑΝΤΑΞΙΟΙ των ιστορικών στιγμών και του θεσμικού σας ρόλου, που σας τίμησε με την ψήφο του ο Λεσβιακός λαός.

Σας ζητάμε να πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στους μεσίτες του σύγχρονου δουλεμπορίου, με το μανδύα της αλληλεγγύης.

Σας ζητάμε να πείτε ένα βροντερό ΟΧΙ στην κατασκευή της υπερδομής, στην απεμπόληση των συνόρων μας, στο «γκριζάρισμα» του νησιού μας και στη μετατροπή του σε μια τεράστια «φυλακή» της Ευρώπης.

Προσωπικά σε εσάς Δήμαρχε Μυτιλήνης κύριε Κύτελη, ως μέλη της παράταξής σας, σας ζητάμε τούτη την ΥΣΤΑΤΗ ώρα, να αναλογιστείτε το τεράστιο βάρος της ΕΥΘΥΝΗΣ σας έναντι των δημοτών και να πάρετε τη σωστή απόφαση για Εθνικούς, Ιστορικούς αλλά και Κοινωνικούς λόγους, που για εμάς αλλά και για το σύνολο του Λεσβιακού λαού είναι το ΟΧΙ.

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ

ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

ΣΥΜΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

--

 Διαβάστε: 

Δευτέρα 29 Μαρτίου: ΟΛΗ η Λέσβος στους δρόμους -

Είστε ανεπιθύμητοι στο νησί μας

Μοιράσου το άρθρο!