Πολιτισμός

27/12/2010 - 19:45

O ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου τελικά έγινε "καρναβάλι" !

Στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αποφάσισαν να κάνουν επαναστατική γυμνασιτική!!!! Στόχος τους ο πετυχημένος Δήμαρχος Αγιάσου κος Χρύσνανθος Χατζηπαναγιώτης που είχε εκλεγεί με τη στήριξη του ΚΚΕ πριν από 4 χρόνια  και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης !!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το Δήμαρχο Αγιάσου γιατί προσκάλεσε στα εγκαίνια του Καρναβαλικού Μουσείου τον Αναπληρωτή Υπουργό. Ονομάζει το κο Σηφουνάκη καρνάβαλο του ΔΝΤ .  Δεν θα υπερασπιστούμε ούτε το Δήμαρχο Αγιάσο ούτε το Αναπληρωτή Υπουργό όμως ...

οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αντί να κάνουν αντιπολίτευση με  ανακοινώσεις επιπέδου  τηλεοπτικής επιθεώρησης ας κοιτάξουν λίγο μέσα τους και θα δουν ότι έχουν γίνει ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!! Διότι αν στην πολιτική σου σκέψη δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ΔΝΤ από τους ανθρώπους που μόχθησαν να δημιουργήσαν κάτι σε ένα ορεινό χωριό της Λέσβου τότε είσαι ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!! Διότι αν κάνεις αντιπολίτευση στις πλάτες μιας πολιτιστικής εκδήλωσης τότε είσαι ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.  Διότι αν ασχολείσαι με το ποιος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων τότε είσαι ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!

Αναλυτική η ανακοίνωση  του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου!! Τίτλος Ανακοίνωσης: Τι δουλειά έχουν οι καρνάβαλοι του ΔΝΤ στην Αγιάσο; Τον κ. Σηφουνάκη έχει προσκαλέσει η "κόκκινη" δημοτική αρχή του Δήμου Αγιάσου, αύριο Τρίτη 28/12/2010, προκειμένου να εγκαινιάσει το “Εκθετήριο Ειδών Λαϊκής Τέχνης Καρναβαλικού Μουσείου” του Δήμου. Αυτό, όταν ο κ. Σηφουνάκης:
  • εδώ και ένα χρόνο, ψηφίζει το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του μνημονίου που έχουν γυρίσει όλους τους Ελληνες 50 χρόνια πίσω!
  • πρόσφατα υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις που όχι μόνο μειώνει τις αμοιβές και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και καταργεί κάθε δικαίωμα των εργαζομένων!
  • μόλις την προηγούμενη εβδομάδα υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του μνημονίου που θα φέρει επιπλέον ανεργία, απολύσεις, κούρεμα μισθών, κατάργηση συμβάσεων και θα βυθίσει την κοινωνία μας στα σκοτάδια!
  • δεν έχει πει τίποτα ακόμα για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά μας!
Ολα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά η δημοτική αρχή της Αγιάσου. Τα γνωρίζει και η κοινωνία της Αγιάσου. Ο κ. Σηφουνάκης βέβαια κάνει τη δουλειά του. Θα περίμενε όμως κανείς, από την απερχόμενη διοίκηση του δήμου, που της αρέσει να ισχυρίζεται ότι είναι "αγωνιστική" και ότι στέκεται "δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων" να μην δώσει βήμα στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και της τρόικα, σε ένα άνθρωπο που έχει και αυτός ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ για την κατάσταση που όλοι μας σήμερα βιώνουμε! Γιατί είμαστε σε μια εποχή που δεν μπορείς να είσαι "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ"....

Μοιράσου το άρθρο!