Πολιτισμός

15/09/2022 - 13:29

«1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά» - Παρασκευή στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

«1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά» Παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία μουσικής,  στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.30 στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου «Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022..... Από την Καταστροφή στην Δημιουργία», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου. 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού  στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης  Βορείου Αιγαίου " Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022..... Από την Καταστροφή στην Δημιουργία " σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, παρουσιάζει την παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία κιθάρας και τραγουδιών για όλες τις ηλικίες των παιδιών αλλά  και για μεγάλους  : «1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά»  με την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη  την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής  στις 18.30. 

Η θεματική της συγκεκριμένης παράστασης μας ταξιδεύει μέσα από Μικρασιάτικα παραμύθια και τραγούδια στις αφηγήσεις των προγόνων μας. Την παρουσιάζουν η  θεατρολόγος- ηθοποιός , με πολυετή εμπειρία στην ψυχαγωγία των παιδιών αγαπητή και γνωστή στο  κοινό της Λέσβου  Αθανασία Δαφιώτη, την συνοδεύει ο εκλεκτός  μουσικός-δάσκαλος μουσικής Γρηγόρης Μολυβιάτης. Το ντουέτο είναι εξαιρετικά δεμένο και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μας χαρίζει μια εξαιρετική παράσταση ψυχαγωγίας, για παιδιά και ενήλικες. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι εκεί!

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης , Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη

 

Εκ μέρους του Δήμου Δυτικής Λέσβου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Ισότητας των Φύλλων & Δια Βίου Μάθησης

Ιωακείμ Ζαχαρούλα

 

Μοιράσου το άρθρο!