Πολιτισμός

11/02/2014 - 15:52

1ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Μόλυβο

trong>«Τς Μοίρας Τα Καμώματα Αποκριγιές Τσι Χρώματα»

Και, ναι, είναι γεγονός!

Φέτος, στο Μόλυβο κάνουμε και Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!

Λοιπόν, όσοι πιστοί, προσέλθετε! Με μεγάλη μας χαρά και πολλές προσδοκίες διοργανώνουμε το παιχνίδι αυτό και ελπίζουμε να συμμετάσχετε για να ζήσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη μέρα. Απαραίτητα εφόδια είναι η παιχνιδιάρικη διάθεση, το κέφι, η εξυπνάδα (ίσως και η πονηριά), η ευρηματικότητα, η γρηγοράδα και η τσαχπινιά!

Το παιχνίδι οργανώνεται από την Ομάδα που συστήθηκε γι αυτή τη διοργάνωση και τελεί υπό την αιγίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τον κανονισμό και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε αναρτημένες στην σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο facebook.

Επίσημη ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού είναι η Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και ώρα έναρξης  11:00 π.μ.  Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου. Μετά θα τρέξετε

σ’ όλο τον Μόλυβο! Πιστεύουμε στις ικανότητές σας και ελπίζουμε να βρείτε γρήγορα τον θησαυρό. Αν όχι, το παιχνίδι λήγει στις 21:00.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή του επάθλου θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία Λευκονοίκου, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί και πέταγμα χαρταετού που διοργανώνει το 5ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Μολύβου, στην Ντάπια.

 

Έπαθλα

1η Ομάδα : Δωροεπιταγές από καταστήματα και επιχειρήσεις του Μολύβου. Η αξία των δωροεπιταγών κάθε μέρα και αυξάνεται. Πιστεύουμε πως μέχρι την ημέρα της διοργάνωσης θα συγκεντρωθεί  ένα ποσό άνω των €Χ00!

Οι υπόλοιπες ομάδες... πίκρα! Και την αγάπη μας!!!!!!!

Party Time!

Κι αν θέλετε να διασκεδάσουμε και να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε από κοντά, ελάτε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στο club Retro πάνω από το λιμάνι!

Προσφορά για όσους συμμετέχουν στο παιχνίδι δωρεάν welcome drink.

Είναι το 1ο μας Κυνήγι! Δείξτε επιείκεια και βοηθήστε μας να είναι διασκεδαστικό, κεφάτο και χαρούμενο!

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τα Ζμπεθέρια

Μοιράσου το άρθρο!