Πολιτισμός

30/12/2017 - 12:13

"Άγγελος Διαβάτης" σε στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου

&n

bsp;

Ο Μανώλης Λιδάκης παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του εργασία, με γενικό τίτλο «Μικρές Λεπτομέρειες» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη & ποίηση Κώστα Καρτελιά.
Τα τραγούδια είναι σαν τις καθημερινές λεπτομέρειες. Σπάνε τη ρουτίνα και γίνονται, από λεπτομέρειες, Μεγάλες Στιγμές.

Μία μουσική συνάντηση του λόγου, της μουσικής και της ερμηνείας που φιλοδοξεί «μιλήσει» στις καρδιές.

Το νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη με τίτλο «Μικρές Λεπτομέρειες» κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες  σε όλα τα καταστήματα δίσκων από την MLK

Μέσα στο δίσκο «Μικρές λεπτομέρειες» είναι και ένα τραγούδι σε μουσική του Μανώλη Λιδάκη και σε στίχους της Μυτιληνιάς Τασούλας Θωμαΐδου, "'Αγγελος Διαβάτης"
Ένα μοναδικό τραγούδι για την αγάπη και τις πληγές, για το μεταφυσικό της μοναδικής αγάπης, για τον άγγελο της ζωής έστω και με πληγές...

 

Μανώλης Λιδάκης - Άγγελος Διαβάτης
Μουσική: Μανώλης Λιδάκης
Στίχοι: Τασούλα Θωμαΐδου
Από το άλμπουμ "Μικρές Λεπτομέρειες"

 

Η Τασούλα Θωμαΐδου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική, τον στίχο και την ποίηση. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και κλασική κιθάρα στο Εθνικό και Κεντρικό Ωδείο. Ως στιχουργός συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές και πολλά τραγούδια της έγιναν επιτυχίες. Τα καλοκαίρια ζει στη Μυτιλήνη και το χειμώνα στην Αθήνα, μεταξύ Ν. Σμύρνης και ιστορικού κέντρου της πόλης.

 
Ακούστε το τραγούδι σε στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου:

Μοιράσου το άρθρο!