Πολιτισμός

22/06/2012 - 00:18

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου τιμά τους ερασιτέχνες του θεάτρου και παρουσιάζει μια επίκαιρη παράσταση κουκλοθεάτρου

ign="center"> 

Το προσεχές Σάββατο, 23 Ιουνίου 20012, και ώρα 8 μ.μ. το Αναγνωστήριο Αγιάσου οργανώνει στο κινηματοθέατρό του θεατρική εκδήλωση δομημένη σε δυο μέρη.

Στο Α΄ μέρος θα τιμηθούν (όπως έχει καθιερωθεί να γίνεται κατά το γιορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου) για την πολύχρονη προσφορά τους στο Ερασιτεχνικό Θέατρο και τον Πολιτισμό οι παλαίμαχοι εν ζωή ερασιτέχνες του Αναγνωστηρίου: Παπασταματίου-Κλειδαρά Ευστρατία, Σεβαστέλλης Γεώργιος, Αναστασέλλη Γιαννούλα και Λιάκατος Γεώργιος. Θα μιλήσουν γι’ αυτούς οι Ειρήνη Αργύρα, Βεγιάζης Ευστράτιος, Σκορδάς Στ. Παναγιώτης και Κορομηλάς Κλεάνθης, αντίστοιχα.  

Στο Β΄ μέρος το Παιδικό Θεατρικό Eργαστήρι του Αναγνωστηρίου θα παρουσιάσει σε σκηνοθεσία της Ευγενίας Τσιχλιά και της Παναγιώτας Μαϊστρέλλη ένα παραμύθι της Ευγενίας Φακίνου από το κουκλοθέατρο «Καλημέρα», που μιλά για τις περιπέτειες που είχανε τα ντενεκεδάκια της Ντενεκεδούπολης όταν βρέθηκαν μετανάστες στο Κουρδιστάν, τη χώρα των ρολογιών. Παίζουν: Αλεντά Μαριάνθη, Αλεντά Αθανασία, Αμπουλός Βασίλης, Βασλά Μαρία, Κεφαλά Μαρία, Κεφαλά Βασιλική, Κουντουρέλη Δήμητρα, Μπαμπάκου Παναγιώτα, Ορφανού Νεφέλη, Σκορδά Σοφία, Σκορδάς Στέλιος, Τζανής Παναγιώτης, Τζανής Μιχάλης, Τόρα Σάρα.

Την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης έχει ο Κορομηλάς Παναγιώτης.

Μοιράσου το άρθρο!