Πολιτισμός

16/03/2014 - 20:46

Ανοιξιάτικη Συναυλία Χορωδίας Μυτιλήνης: Ένα τραγούδι για το Ληξούρι

Το ΔΣ της Χορωδίας Μυτιλήνης σας προσκαλεί στην καθιερωμένη πλέον ανοιξιάτική της συναυλία που διοργανώνει το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η φετινή συναυλία φέρει τον τίτλο «Ένα τραγούδι για το Ληξούρι» αφού είναι αφιερωμένη στην πρόσφατα χτυπημένη από τον σεισμό πόλη της Κεφαλονιάς.
 

Τη συναυλία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Χορωδίας Μυτιλήνης υπό τη διεύθυνση του Στρατή Ψυρούκη με έργα διασκευασμένα για μπάντα, και το σύνολο Βιολιών Arpeg υπό τη διεύθυνση της Αγγελικής Ντανιλέβσκα με έργα Grieg, Beethoven, Strauss & Tchaikovsky.  Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κακάμπουρας-Αλεξόπουλος και ο Λευτέρης Κακάμπουρας-Αλεξόπουλος θα παρουσιάσουν κλασικά κομμάτια για βιολί συνοδευόμενοι από την πιανίστα Νίκη Κεραμέκη. Η συναυλία θα κλείσει με την Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης υπό τη διδασκαλία της Βανέσας Παραδεισιάδη και την Παιδική Χορωδία Γρηγόρης Ρουσέλλης  υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη με χορωδιακή μουσική την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα πωληθούν λαχνοί προς ενίσχυση της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου με την οποία η Χορωδία Μυτιλήνης έχει συνάψει συνεργασία σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Μοιράσου το άρθρο!