Πολιτισμός

28/07/2011 - 08:44

Απαράδεκτος ο Κ.Αστυρακάκης - Ξέχασε να ενημερώσει για την ακύρωση της συναυλίας της Ζωής Τηγανουριας!!!!

Το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2011 για τη χθεσινή ημέρα έγραφε: Τετάρτη 27 Ιουλίου: Απόλυτο μουσικό ταξίδι «In grid de Zoe». Ελληνογαλλική συνεργασία Ingrid και Ζωή Τηγανούρια. Κύριος πρωταγωνιστής το ακορντεόν και η δύναμη της φωνής τους. Πρώτες θέσεις στα τσαρτ τα τραγούδια τους: Avec toi, Sodom and Gomorra, Tu es Foutu και In Tango. Κάστρο Μυτιλήνης. Έναρξη ώρα 21:00.
--------------------------

Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς που χθες πήγε στο Κάστρο Μυτιλήνης τότε την είδηση την ξέρετε .... η συναύλια ΔΕΝ έγινε και ο άνθρωπος του Πολιτισμού (!!!) που ακούει στο όνομα Kώστας Αστυρακάκης  (πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου)  ξέχασε να ενημερώσει  για την ακύρωση της συναυλίας!!!!

Μέχρι και προχθές τα Μ.Μ.Ε τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανακοίνωναν την συναυλία της Τετάρτης μιας και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ειδοποιήσει για την ακύρωση της σημαντκής αυτής συναυλία που πολύς κόσμος περίμενε με αγωνία.Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που στο facebook δημιούργησαν εκδήλωση για την συγκεκριμένη συναυλία καλώντας τον κόσμο να παρεβρεθεί.Οσοι πήγαν εχθές σίγουρα θα αντιμετώπισαν την .....συμπεριφορά της καινούριας διοίκησης Πολιτισμού.

Συμπέρασμα: αυτός είναι ο "πολιτισμός" τους !!!!

Μοιράσου το άρθρο!