Πολιτισμός

05/03/2014 - 19:03

Απολογισμός της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Μεσοτοπιτών «Η Αναγέννηση»

style="text-align: justify;"> 
 
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσά μας (Εθνικής Αντίστασης 33, Δάφνη) η 39η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου των απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση». Παρευρέθησαν 107 άτομα.
 
Την επόμενη Δευτέρα 3 του Φλεβάρη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η νέα σύνθεση έχει ως εξής:
Βασίλογλου Φώτης του Χαραλάμπους-Πρόεδρος, Καραστεφανής Χρήστος του Συμεών-Αντιπρόεδρος, Παπαβασιλείου Γαβριήλ του Δημητρίου-Ταμίας, Γνήσιος Κωνσταντίνος του Σωκράτη-Γραμματέας, Ρεπάνη Πηνελόπη του Παναγιώτη- Ειδικός Γραμματέας Τσαλαβούτη Χριστίνα του Γεωργίου- υπ. Τμήματος Γυναικών, Πιπίνης Γρηγόρης του Κωνσταντίνου- υπ. Αίθουσας ,Σαραντίδης Παναγιώτης του Χαραλάμπους-υπ. Λέσχης και Ιωσηφέλλη Χριστίνα του Ιωάννη-υπ. Αιμοδοσίας.
Αναπληρωματικά μέλη: Βαληλής Χρήστος, Βουδούρης Αρτέμης, Γιαννουκάκου-Κουρλή Χριστίνα.
Για την εξελεγκτική επιτροπή: Βακάλης Νεκτάριος του Γεωργίου, Βακλατζής Γεώργιος του Σπυρίδωνος και Βουρνάζος Τάκης του Κλέαρχου.
Για την Ο.Λ.Σ.Α: Βακάλης Νεκτάριος του Γεωργίου, Ρεπάνη Πηνελόπη του Παναγιώτη, Παπουτσή Μαρία του Αχιλλέα, Βαλελής Χρήστος του Ιωάννη και Γαβρέλας Δημήτριος του Παναγιώτη.
 
Αμέσως μετά τη συγκρότησή του το νέο Δ.Σ., δια του προέδρου του, κατέθεσε τις παρακάτω σκέψεις:
«Παραλαμβάνουμε τη σκυτάλη της συλλογικής πορείας σε καιρούς δύσκολους, που απαιτούν όσο ποτέ την ενότητα, την ομόνοια, τη συλλογικότητα, που πάντα χαρακτηρίζει την πορεία του Συλλόγου σ’ αυτήν τη 38χρονη διαδρομή. Όραμά μας το κοινό καλό των Μεσοτοπιτών, στοχεύοντας το πανανθρώπινο καλό. Διατηρούμε ανάμεσά μας αυτήν την απλότητα, την συντροφικότητα, την αλληλεγγύη, το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς, που μας χαρακτηρίζουν. Προτάσσουμε αυτά που μας ενώνουν και ξεχωρίζουμε μ’ αυτό το σκεπτικό τα πρωτεύοντα από τα δευτερεύοντα, τα σημαντικά από τ’ ασήμαντα. Όλοι μας βάζουμε πάνω από τυχόν προσωπικές φιλοδοξίες, μικροσυμφέροντα και παραταξιακές επιλογές, το κοινό καλό! Συνεχίζουμε την πορεία μας πάνω σ’ αυτές τις σταθερές, που δοκιμάστηκαν με επιτυχία τόσα χρόνια, έφεραν πολλούς και γλυκούς καρπούς, και μας κρατάνε δυνατούς στους σημερινούς κι αυριανούς δύσκολους καιρούς.
Έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την αγάπη, τη συνεργασία, τη συμμετοχή σας. Μόνον έτσι , δουλεύοντας όλοι μαζί για το «κοινό καλό»- όπως κάναμε 38 χρόνια- θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε την απαιτητική συλλογική καθημερινότητα και να συνεχίσουμε το πολύπλευρο έργο του βάζοντας ακόμα ψηλότερους στόχους που θα υπηρετούν τον συνάνθρωπο το μέλλον του Συλλόγου, του χωριού, της πατρίδας μας, του κόσμου ολόκληρου. Καλή δύναμη σε όλους μας!».
 
 
                                            
 
                                                                    
 
 

Μοιράσου το άρθρο!