Πολιτισμός

11/08/2022 - 14:31

Απόψε το βράδυ σε Βατερά και Βρίσα - Την Παρασκευή στο Παλαιοχώρι

Συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού με Τοπικούς Συλλόγους

Επειδή η ζωή ποτέ δεν  σταματά και ένας από τους τρόπους επούλωσης των πληγών στις ψυχές των ανθρώπων είναι η χαρά που γεννά η μουσική και η συμμετοχική κοινωνική ζωή, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Κωνσταντίνος" και  άλλους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της Βρίσας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση που στόχο έχει την αναβίωση πολιτιστικών εθίμων της περιοχής. 

Σας προσκαλούμε όλους απόψε το βράδυ σε Βατερά και Βρίσα γιατί και θέλουμε και μπορούμε να είμαστε πλάι τους! Πιο συγκεκριμένα μετά από δρώμενο που θα γίνει στα Βατερά ώρα 19.00 θα ακολουθήσει στις 21.00 στο Δημοτικό Σχολείο Βρίσας μουσική βραδιά με το μουσικό τμήμα της βιβλιοθήκης Βρίσας και παραδοσιακούς χορούς που θα αποδώσουν κάτοικοι του χωριού με παραδοσιακές στολές. Έχουμε την βούληση ως Αντιπεριφέρεια όπου μπορούμε να συνδράμουμε σε δράσεις πολιτισμού στην πολύπαθη Βρίσα και στους κατοίκους, οπόταν  έπεται συνέχεια.....

Επίσης αύριο Παρασκευή  12 Αυγούστου συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο Παλαιοχωρίου «Παναγία Κρυφτή»  στα πλαίσια της πανηγύρεως  του Αγίου Χαραλάμπους και σας προσκαλούμε στην μουσική βραδιά με παραδοσιακούς σκοπούς  στις 10 το βράδυ. 

Για εμάς τα χωριά μας, ειδικά τα πιο απομακρυσμένα, είναι έγνοια μας και θέλουμε να συνεισφέρουμε όπου ο Νόμος μας το επιτρέπει προκειμένου η ζωή των κατοίκων να μην είναι μονότονη και πεζή. 

  Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής
 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης
 Οικονομικών και Πολιτισμού 

Αναστασία Αντωνέλλη

 

Μοιράσου το άρθρο!