Πολιτισμός

22/03/2016 - 17:05

Αρχαιολογικός περίπατος στο Μόλυβο με ...ένα φυλλάδιο!

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μέσω του πολιτισμού, εκδίδει  με την σύμφωνη γνώμη και την επιμέλεια της  Εφορίας  Αρχαιοτήτων Λέσβου, ένα ενημερωτικό φυλλάδιο- έντυπο δίγλωσσο με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για τις αρχαιολογικές ανασκαφές που βρίσκονται εντός του παραδοσιακού οικισμού, καθώς επίσης και  την ταυτότητα της ανασκαφής και τα ευρήματα της.

 
Στόχος του Αρχαιολογικού εντύπου είναι ο επισκέπτης που  θα πάρει το φυλλάδιο στα χέρια του να περιπλανηθεί, να ταυτιστεί και να θαυμάσει τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία του οικισμού της περιοχής του Μολύβου και στο τέλος της ολοκλήρωσης  του αρχαιολογικού περιπάτου με τρόπο μαγικό να έχει ταξιδέψει στον χρόνο.
 
 
Το αρχαιολογικό φυλλάδιο θα διανέμετε από τα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος , από το δίκτυο των μελών του Φορέα της ευρύτερης περιοχής,  καθώς επίσης θα είναι διαθέσιμο και από την ιστοσελίδα του Φορέα
 
Ο Φορέας Τουρισμού ευχαριστεί τον προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Τριανταφυλλίδη Παύλο και τους συνεργάτες του για την συνεργασία και την συνεισφορά  τους στην προσπάθεια που καταβάλει ο Φορέας, καθώς επίσης και την κ. Λένα Lindley για την πολύτιμη βοήθεια της.
 
Σκοπός μας συνεχίζει να είναι η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Μολύβου, και  της ευρύτερης περιοχής, καθώς και όλης της Λέσβου μέσω της ανάδειξης και προβολής των τουριστικών, πολιτιστικών, παραγωγικών και περιβαλλοντικών πόρων που διαθέτουμε , πιστεύοντας πάντα στην διατήρηση και την διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 

Μοιράσου το άρθρο!