Πολιτισμός

24/06/2022 - 16:15

Βραβείο στα Bravo Sustainability Awards 2022 για το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβο

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε το  Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου στη φετινή τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022, που διοργανώνεται από το QualityNet Foundation. H διάκριση αφορά τον Πυλώνα «Κοινωνία των Πολιτών», 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολυβου, διακρίθηκε ως πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί της Λέσβου. Το βραβείο παρέλαβαν ο κος Δημήτρης Τρύφων, συνιδρυτής του Φεστιβάλ και η κα Λητώ Ντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Φεστιβάλ, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Με συνέπεια και ευθύνη, o μουσικός θεσμός της Λέσβου που «ταξιδεύει» το νησί κάθε καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο,  αναγνωρίστηκε ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, αφυπνίζει και ενεργοποιεί, συμβάλλοντας μέσω της παγκόσμιας γλώσσας της μουσικής, των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων και της διοργάνωσης, στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Υπευθυνότητα. 

δ

Φέτος ο Θεσμός Bravo σημείωσε «ρεκόρ» συμμετοχών, με περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες να συμμετέχουν στον Ετήσιο Κοινωνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς που προέρχονται από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, και με την ενεργή συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργών Πολιτών  που ανέδειξαν τις καλύτερες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Μοιράσου το άρθρο!