Πολιτισμός

01/07/2014 - 06:08

Δημιουργικός επίλογος για το Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Τ

ο Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μ.μ. στο Κινηματοθέατρό του εκδήλωση δομημένη σε δυο μέρη.

Στο Α΄ μέρος παρουσιάστηκε ένα μουσικό πρόγραμμα πιάνου και κιθάρας με την ευθύνη της Κωνσταντίνας Σκλάβου, δασκάλας πιάνου, και του Μάκη Ψαραδέλλη, δασκάλου κιθάρας. Πιάνο έπαιξαν οι μαθητές: Αθανασία Αλεντά, Παναγιώτα Μπαμπάκου, Σοφία Σκορδά, ΜαριάνθηΑλεντά, Μαρία Βασλά. Κιθάρα έπαιξαν οι μαθητές: Αλβανού Δήμητρα, Μπαμπάκου Παναγιώτα, Προκοπίου Έλενα, Σκλεπάρης Στρατής, Τζαννής Παναγιώτης.

Στο Β΄ μέρος το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου παρουσίασε την παράστασή του "Ένα τραγούδι για τη φάλαινα". Μία δραματοποιημένη ιστορία βασισμένη στο ποίημα του D. M. Thomas «Φάλαινα» για τα διλήμματα που αφήνει πίσω της μια καταστροφή και για την ανάγκη ύπαρξης τρυφερότητας στη ζωή μας.

Σκηνοθεσία - Τεχνική Στήριξη: Ευγενία Τσιχλιά, Παναγιώτα Μαϊστρέλλη. Σχεδιασμός αφίσας και προγράμματος: Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή.

Αρκετός κόσμος τίμησε με τη παρουσία του την εκδήλωση και αντάμειψε τα παιδιά με το θερμό του χειροκρότημα. Έτσι έκλεισε άλλη μια δημιουργική χρονιά για το παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, που αποτελεί φυτώριο νέων σκυταλοδρόμων της μακρόχρονης θεατρικής παράδοσής της.

Μοιράσου το άρθρο!