Πολιτισμός

13/12/2018 - 16:28

Δυντατό μουσικό διήμερο στη Μυτιλήνη - LESVOS METAL CREW <LYNX>

Το νεοσύστατο σωματείο φίλων Rock και Metal μουσικής <ο λύγξ> σας προσκαλεί στο ιδρυτικό διήμερο εκδηλώσεων του το οποίο θα λάβει χώρα στο Αμπάρι Beer House.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 15 Δεκέμβρη από τις οχτώ και μισή το απόγευμα έως αργά το βράδυ θα έχουμε party με πληθώρα djs οι οποίοι θα αποδώσουν μνεία σε όλα τα είδη της Rock και Metal μουσικής με συνοδεία εκπλήξεων και κερασμάτων στους παρευρισκόμενους καθώς και την παρουσίαση του σήματος. Έπειτα την Κυριακή 16 Δεκέμβρη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί BBQ party από τη μία και μετά με δωρεάν σουβλάκια για όλους και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα κλείσουμε με unplugged jamming και karaoke.

Η πρόσκληση αυτή δεν απευθύνεται μόνο στον κλειστό κύκλο των ανθρώπων που ακούν Rock και Metal κατ' αποκλειστικότητα αλλά και σε κάθε μουσικόφιλο της πόλης μας. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε,να περάσουμε όμορφα και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα η οποία θα βοηθήσει και όλους εμάς να περνάμε πιο όμορφα αλλά και τον πολιτισμό εν γένει στο νησί μας. LESVOS METAL CREW

Μοιράσου το άρθρο!