Πολιτισμός

12/11/2012 - 07:23

Εκδήλωση του Χορευτικού Συλλόγου «Ο Μπάλος» στο Πολιχνίτο

Εκδήλωση του Χορευτικού Συλλόγου «Ο Μπάλος» στο Πολιχνίτο

 

Την εκδήλωση του Χορευτικού Συλλόγου «Ο Μπάλος», με τη συμμετοχή της ορχήστρας του π. Ευστράτιου Γιουσμά, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2012, στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου, Περικλή Καρακλά, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βρίσας, Ευαγγελία Ψωμά – Νικέλλη και τους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου, Στρατή Μοιρασγεντή και Χαράλαμπο Λεοντή.
Η εκδήλωσε περιελάμβανε χορούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία και ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού μας, από τον Τουρκικό ζυγό.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Μεταξία Συκά, συνεχάρη αυτή και τους συνεργάτες της καθώς και τα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου, για τη θαυμάσια οργάνωση και παρουσίαση της όλης εκδήλωσης, όπως επίσης τον π. Ευστράτιο Γιουσμά και τα μέλη της ορχήστρας του, τον κ. Ευστράτιο Πάντα, για την ομιλία του αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Λέσβου – όπως και όλη η εκδήλωση - και τους κατοίκους οι οποίοι στηρίζουν πάντα τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη μεγάλη συμμετοχή τους.

Μοιράσου το άρθρο!