Πολιτισμός

28/12/2019 - 07:48

Ένα τρενάκι γεμάτο χαρά στη Μυτιλήνη και .. δεκάδες Αη Βασίληδες (φωτο)

Χθες το απόγευμα η Μυτιλήνη πλημμύρισε από δεκάδες Αη Βασίληδες οι οποίοι πάνω στα μηχανάκια τους συνόδευαν τον Αη Βασίλη που ακολουθούσε με το τρενάκι.

Ένα τρενάκι γεμάτο παιδιά που ξεκίνησε την διαδρομή του από την Παλαιά Αγορά και κατέληξε στην Αυλή των Χριστουγέννων που έχει στηθεί δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο. Όλη αυτή η πρωτόγνωρη πορεία ήταν ακόμη μια χαρούμενη νότα στη φετινή εντυπωσιακή εορταστική ατμόσφαιρα της Μυτιλήνης. Τα παιδιά να ζουν τη μαγεία των ημερών και με τους γονείς να μπαίνουν κι αυτοί στο όλο γιορταστικό κλίμα.

Στη γιορτή πήρε μέρος και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Στρατή Τζιμή, Παναγιώτη Κατσαβέλλη και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κώστα Παπαδόπουλο.

Στην Αυλή των Χριστουγέννων πλήθος κόσμου περίμεναν το τρενάκι με τους Αη Βασίληδες ενώ ήδη μικροί και μεγάλοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής. Με την άφιξη του Αη Βασίλη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης έδωσε το σύνθημα και ξεκίνησε η γιορτή που κράτησε μέχρι το βράδυ.

Ήταν άλλη μια αξέχαστη βραδιά….

Μοιράσου το άρθρο!