Πολιτισμός

11/03/2024 - 17:00

Εντυπωσιακή έναρξη για το Γεραγώτικο Καρναβάλι

Την Κυριακή 11 Μαρτίου έγινε η έναρξη μίας σειράς καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Γέρα!!!

Με μία μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αποτελούμενη από πλήθος καρναβαλιστών και θεατών άνοιξε την αυλαία του το Γεραγώτικο Καρναβάλι! Εννέα πληρώματα με μοναδικό γνώμονα το κέφι έδωσαν μία ξεχωριστή καρναβαλική νότα τόσο στον Παπάδο, από όπου πέρασε η καρναβαλική παρέλαση, όσο και στην πλατεία του Πλακάδου, όπου κατέληξε.

Υπό τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Συμανή, την παρουσίαση της Μαρίας Καπλανέλλη και της συναυλίας του μουσικού σχήματος «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ», η έναρξη του Γεραγώτικου καρναβαλιού τα είχε όλα.

Κέφι, χορός, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν!

Τέλος, με την παρουσία τους τίμησαν την όλη εκδήλωση ο Δήμαρχος της Μυτιλήνης, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μυτιλήνης, ο Αντιδήμαρχος Γέρας, οι πρόεδροι όλων των τοπικών κοινοτήτων, οι πρόεδροι των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Γέρας.

Η καρναβαλική οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της καρναβαλικής εκδήλωσης! Και μην ξεχνιόμαστε.. έπεται συνέχεια!!!

Μοιράσου το άρθρο!