Πολιτισμός

11/01/2020 - 13:21

Ευχές με μια Αγιασώτικη βασιλόπιτα! Τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου στην κοπή της πίτα της Γ.Γ. Αιγαίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που έγινε στην Μυτιλήνη, την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020,  παρουσία   του Υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, της Γ. Γραμματέως  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  κυρίας Καλογήρου Χριστιάνας και του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κυρίου Κυριαζόπουλου Ευάγγελου, πολλών στελεχών του Λιμενικού Σώματος και άλλων επισήμων και πολύ κόσμου συμμετείχαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Κλεάνθης Κορομηλάς στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μακρόχρονη ιστορία και πολύπλευρη προσφορά του Σωματείου και συνόδευσε τις ευχές του με μια  Αγιασώτικη βασιλόπιτα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Υπουργό και την Γενική Γραμματέα και συζήτησαν εκτενώς θέματα που απασχολούν το Αναγνωστήριο με κυριότερο την αποκατάσταση της στέγης του θεάτρου του.

Μοιράσου το άρθρο!