Πολιτισμός

06/09/2019 - 19:47

Γιορτάστηκε το εν Χώναις θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο γραφικό λόφο Καστέλι

Με την παρουσία πολλών προσκυνητών και εκδρομέων στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου Καστέλι, που δεσπόζει στην είσοδο της Αγιάσου, γιορτάστηκε και φέτος το εν Χώναις θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ από το Αναγνωστήριο Αγιάσου.

Μετά τη θεία λειτουργία και την αρτοκλασία στο ναΰδριο του Ταξιάρχη, που τέλεσε ο ιερέας Νεκτάριος Χάιδος, ακολούθησαν τα κεράσματα (καφέδες, εδέσματα και γλυκά), που φέτος έγιναν με την ευγενική προσφορά των Αθανασίας Κουκούτα-Βουνάτσου, Λευκοθέας Τσαξιρλή-Σουσαμλή, Τούλας Μακρέλλη, Νεκταρίας Ξυνέλη-Καμαρού, Πελαγίας Ακαμάτου, Αντιγόνης Χατζηαποστόλου-Μπαρούτη, Ελένης Καραφύλλη, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική τους ενίσχυση.

Ευχαριστούμε ακόμα τον Δημήτρη Χτενέλη, τον Δημήτρη Β. Μαϊστρέλη, τον Παναγιώτη Μπάλωμα για την βοήθειά τους, καθώς επίσης τον μουσικοδιδάσκαλο Κώστα Ζαφειρίου και τα παιδιά του Τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου που με μπουζούκια, τζουράδες και μπαγλαμάδες έπαιξαν όμορφους παραδοσιακούς και ρεμπέτικους σκοπούς προς τέρψη των εκδρομέων.

  •  

Μοιράσου το άρθρο!