Πολιτισμός

31/07/2021 - 23:00

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού στο Κτήμα Οινοφόρος - Σάββατο 31 Ιουλίου

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται το Σάββατο 31  Ιουλίου τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον  Στέλιο Διονυσίου. Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού

 Μουσική επιμέλεια – Νίκος Στρατηγός

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού, έρχονται στην Μυτιλήνη, για μία μοναδική λαϊκή βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

Καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα , αλλά και σχέση αγάπης και   σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής αυτής  μουσικής  συντροφιάς.

 
Ο Χρήστος Νικολόπουλος, o λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Ραντεβού στο Κτήμα Οινοφόρος το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 11:00 το βράδυ.

Σας περιμένουμε όλους!!!

δδ

Μοιράσου το άρθρο!