Πολιτισμός

03/12/2014 - 17:45

«Χριστουγεννιάτικα Βιβλιομαγειρέματα» από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 12-12-14, στις 17.00, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης διοργανώνει μια δημιουργική δράση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα Βιβλιομαγειρέματα»
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και να συμμετέχουν στην αφήγηση-δραματοποίηση λαϊκών χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από την Παραμυθού Μαριλίζ Διόλατζη καθώς και να μετατρέψουν το χώρο της βιβλιοθήκης σε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για να υποδεχτεί τις γευστικές τους δημιουργίες.
Στόχος της δράσης είναι τα παιδιά να εξοικειωθούν με το χώρο και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης αλλά και να τον βιώσουν ως χώρο ανάπτυξης πολλών και ποικίλων δημιουργικών δραστηριοτήτων όπως τη δραματοποίηση και την παρασκευή παραδοσιακών γλυκισμάτων.
Τη δημιουργική δράση επιμελούνται οι : Μαριλίζ  Διόλατζη, Μαρία Γρηγορά, Μαρία Νάκκα.
Η δράση απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 8-12 ετών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δημόσια Κεντρικής Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης, Μαρία Νάκκα, τηλ. 22510-40134 ή email anagnostirio@sch.gr
 
Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.   
 
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.
 

Μοιράσου το άρθρο!