Πολιτισμός

24/12/2023 - 21:20

Χριστουγεννιάτικος "δεκαπενταύγουστος" στην Αγιάσο!

Την παραμονή των Χριστουγέννων το απόγευμα (3-6 μ.μ.) ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγιάσου «Όλυμπος», ο Σύλλογος Καβαλαρέων Αγιάσου «Ο Προφήτης Ηλίας», ο Πολιτιστικός Καρναβαλικός Σύλλογος Αγιάσου «Ο Σάτυρος», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάσου και οι Σύλλογοι Γονέων - Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Αγιάσου συνδιοργάνωσαν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Αγοράς με πολλά δώρα και κεράσματα, face painting, μουσική και χορό.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μας φίλους και τους μοίρασε πλούσια δώρα. Ένας μεγάλος μπουφές είχε στηθεί με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ζαχαρωτά, ποπ-κορν, που προσφέρονταν στον κόσμο μαζί με ζεστό οινόμελο.

Βοηθούντος του καλού καιρού, πολύς ντόπιος και ξένος κόσμος συνέρρευσε στην Πλατεία Αγοράς και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν ένα ευχάριστο απόγευμα. Παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας. 

Οι συνδιοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς:

Μαϊστρέλλη Νικόλαο και Υιούς, Γρημανέλλη Ιωάννη, Τοπαλή Ταξιάρχη, Ορφανό Ιωάννη, Γρηγορίου Ασημάκη, Κάβα Σγουρέλλη, ΖΑΝΤΕΛΑΣΤΙΚΗ Μυστεγνιώτης, Κρεοπωλείο Γαϊτανή, Καφενταρία Αγιάσου, Τοπαλή Στράτο, Συκά Γιώργο.

 

Καλές γιορτές και καλή χρονιά σ’ όλο τον κόσμο!

ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΕΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ «Ο ΣΑΤΥΡΟΣ»

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

φ

 

δ

 

Μοιράσου το άρθρο!