Πολιτισμός

01/08/2016 - 13:47

Η Αλέκα Κανελλίδου στη Μυτιλήνη - Παρασκευή 5 Αυγούστου

Το «Κτήμα Οινοφόρος» στα πλαίσια του τρύγου του 2016 διοργανώνει σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις «γιορτής κρασιού» με παρουσία αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως και τοπικών συγκροτημάτων με τίτλο «Μπες στη γιορτή μπες στο... κλήμα!!!».

Συνεχίζουμε έχοντας την τιμή να παρουσιάσουμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ την Παρασκευή 05-08-2016 την ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΙΔΟΥ την πιο ερωτική – τζαζ φωνή του ελληνικού πενταγράμμου .

 

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

To πρόσφατο εξαιρετικό της πρόγραμμα «Μόλις Χθες» σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη σκηνή του Half Note. Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική blue βραχνάδα, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ. Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του προγράμματος υπογράφει ο ξεχωριστός πιανίστας Τάκης Φαραζής.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια και από το δίσκο της για την Σαπφώ.

 

 


Σημέια Προπώλησης: Στην Αρχή της Αγοράς(Ερμου 4),Monkey Espresso Bar,Mousiko Kafeneio,Kohillia Beach Bar,Marina Yacht Club

με την ευγενική υποστήριξη του 

Μοιράσου το άρθρο!