Πολιτισμός

09/06/2013 - 10:56

Η Γλυκερία στη Μυτιλήνη - Παρασκευή 14 Ιουνίου στην μαρίνα Μυτιλήνης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 ώρα 22:30 στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στη Μαρίνα Μυτιλήνης  στα πλαίσια της έκθεσης EXPO AEGEAN 2013  
 
Η είσοδος στη συναυλία  είναι 4 ευρώ και περιλαμβάνει και την είσοδο στο χώρο της έκθεσης.
 
Η Γλυκερία είναι μία από τις πολύ μεγάλες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με πολύ ενδιαφέρουσες καταβολές. Μία ερμηνεύτρια που μπορεί να μετασχηματίσει με το δικό της τρόπο, οποιοδήποτε τραγούδι, σεβόμενη πάντα το ύφος του. Απόλυτα αξιόπιστη γιατί έχει πλήρη γνώση των τεχνικών της μέσων και έτσι η επικοινωνία της με τα τραγούδια αλλά και με τον κόσμο είναι ξεκάθαρη και ουσιαστική. Στη συναυλία της στη Μυτιλήνη παρέα με 10 μουσικούς θα μας χαρίσει ένα μοναδικό ταξίδι από το ρεμπέτικο και σμυρνέικο τραγούδι μέχρι τις σημερινές της επιτυχίες. Ένα πολύχρωμο μπουκέτο τραγουδιών ερμηνευμένο με μοναδικό τρόπο.
 
"Καλλικέλαδον αηδόνα του γένους"- Έτσι υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Γλυκερία, σε συναυλία στην Τουρκία, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στις 20 Μαρτίου 2005!!!
 
"Ούτε καν άντρες δεν τολμούν να τραγουδήσουν Καζαντζίδη! Η μόνη γυναίκα που το κάνει και το κάνει άψογα είναι η Γλυκερία"- Αυτά είπε ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Γλυκερία, στην ΕΤ1, την 1η Οκτωβρίου 2005.
 
"Είναι σπουδαία τραγουδίστρια που αναμφίβολα μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Αλεξίου και τη Βιτάλη!! Είναι τόσο καλή, που πολλές φορές της ξεπερνάει"- Αυτά είπε ο Γιώργος Νταλάρας στην τηλεοπτική εκπομπή "Κοίτα τι έκανες" το 2004.
 
 

 Επίσης το πολιτιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της expo AEGEAN  για την Παρακευή 14 Ιουνίου περιλαμβάνει:  

Ώρα 7μ.μ. Πλούσιο πρόγραμμα με τη νεανική ορχήστρα του Προοδευτικού Συλλόγου Άντισσας «Τέρπανδρος» στην είσοδο της μαρίνας Μυτιλήνης.
 
Ώρα 7.30 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης
 
Ώρα 8.00 μ.μ. Ορχηστρικά-Χορωδιακά-Χορευτικά δρώμενα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μήθυμνας «ο Μόλυβος», του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Ομίλου Καλλονής ΕΘΟΚ και των Πολιτιστικών Συλλόγων Συκαμνιάς και Σκουτάρου.
 
Ώρα 8.40 μ.μ. Χαιρετισμοί-Απονομές
 
Ώρα 9.20 μ.μ. Χορευτικά από την Πολιτιστική Παρέμβαση «Πάραλος»
 
Ώρα 9.30 μ.μ. Μουσικό συγκρότημα «ΗΧΟΧΡΩΜΑ» του Μιχάλη Δήσσου

Μοιράσου το άρθρο!