Πολιτισμός

28/07/2017 - 06:09

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Μυτιλήνη - Κερδίστε 3 προσκλήσεις για τη συναυλία

trong>up date

 

Οι νικητές του διαγωνισμού

Ζητήσαμε από την ιστοσελίδα random να μας επιλέξει τρεις αριθμούς από 1 έως 260 (όσες ήταν οι συμμετοχές)

 

Επιλέγησαν οι αριθμοί: 5,42,208

 

Επομένως νικητές είναι:

 

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο facebook για τη διαδικασία παραλαβής της πρόσκλησης.


 

Το Lesvosnews.net σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Prospero προσφέρει στους αναγνώστες του 3  προσκλήσεις για τη συναυλία της:

NATAΣΣΑΣ  ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΒΑΒΕΛ 2 Summer Edition ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

 ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 / ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.30



Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει τη  Δευτέρα  31 Ιουλίου  στις 10:00  το πρωί , και οι τυχεροί θα ενημερωθούν εντός 24 ωρών με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook. Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook και κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται. Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια της ιστοσελίδας random.org

 

Η ΒΑΒΕΛ2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στο ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στη Μυτιλήνη στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2017, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.

Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.

 Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στη Μυτιλήνη και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.




Info:
Νατάσσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

ΒΑΒΕΛ 2
SUMMER EDITION

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 13€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 15€ ΤΑΜΕΙΟ
Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών: 13€
ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ: ΔΩΡΕΑΝ
Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
public.gr  Ticket Service
ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, SNACK BAR "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ" Αρχιπελάγους 23.

 

---------------------

 

Η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook

(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας και κονοποιήστε δημόσια στο προφίλ σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας.

Μοιράσου το άρθρο!