Πολιτισμός

22/06/2019 - 06:28

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" σε Μυτιλήνη και Μόλυβο

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της για 15η συνεχή χρονιά στη πόλη μας παρουσιάζει το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ”.

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ΄το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ στο ρόλο της ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ Όλο το χειμώνα οι παράσταση ταξίδεψε σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί και στα μεγάλα ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός, το οποίο καταφέρνει να συναρπάζει ακόμα και σήμερα. Αυτή την υπέροχη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της ΓΑΛΛΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΓΕΛΙΟ - ΘΕΑΜΑ!

Τη παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι σε ΜΟΛΥΒΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΗ "ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΩΝ" ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - Ώρα 8.00μ.μ. και την επόμενη μέρα "ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ" ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - Ώρα 9.15μ.μ.

Προπώληση 9€ - Ταμείο 10€ / Προπώληση στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου & στο Κιν/θεατρο /

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ Τηλ. πληροφορίες 6973 056635

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...

Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά;

Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά; Τi είναι όμορφο και τι άσχημο; Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ' την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ΄το θέατρο και την τηλεόραση.

Στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ενώ το ρόλο της ΠΕΝΑΜΟΡΦΗΣ υποδυεται η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ. Μαζί τους είναι η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ο ΤΑΜΒΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, και ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΖΑΚΛΗΣ. Τη Διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, τη μουσική έκανε ο αγαπημένος μας σε όλους ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, τη παράσταση με τα εντυπωσιακά κοστούμια έντυσε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, και το σκηνικό δημιούργησε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Μοιράσου το άρθρο!