Πολιτισμός

17/02/2016 - 17:55

Κλάπηκε η στέγη «ΚΡΥΦΩΝ» στη Μήθυμνα! - Τρίτο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

Σ

ε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη μεγαλύτερη κλοπή των τελευταίων χρόνων στη Λέσβο. Ήδη, σε χρόνο ρεκόρ, ικανοί ντεντέκτιβ της περιοχής βρίσκονται, και γιατί όχι άλλωστε, σε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, εύχονται, των πολύ γρήγορων και όμορφων ληστών που άρπαξαν αντικείμενα από την έκθεση «Ληθοτεχνίες και τα Λοιπά που Λείπουν» του πολυτάλαντου, πολυδιάστατου και πολύμπριζου αρτίστα Λάιμ Κατσιλέμονα, προτού προλάβει να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό. 

Περισσότερα στις ανακοινώσεις……..
 
Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σας προσκαλεί και αυτή τη χρονιά να συμμετάσχετε στο 3ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου που θα πραγματοποιηθεί στα δρομάκια του Μολύβου και μπορεί και λίγο παραπέρα, ή και όχι…
 
Στις 6 Μαρτίου όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα,η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα! Και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν κι άλλες βραβεύσεις παράλληλα με αυτή της νικητήριας ομάδας. Θα βραβευτούν η καλύτερη μεταμφίεση, καθώς και το καλύτερο σποτ ομάδας που θα προβάλλεται στο Face Book, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. 
 
Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες
για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στο παρακάτω λινκ: http://bit.ly/thisauros2016 , στην εκδήλωση της σελίδας FaceBook του Φορέα Τουρισμού Μολύβου https://www.facebook.com/events/739405206193910/  καθώς και στην ιστοσελίδα του Φορέα: www.theotheraegean.com.
 
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα, από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 ως την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00.
Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα. (Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)
 
Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στο καφεζαχαροπλαστείο «Τσαλίκης», το Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016, στις 20:00, με τον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης ομάδας και την ψηφοφορία για το καλύτερο σποτ. Θα ακολουθήσει πάρτι για όλες τις ομάδες και τους φίλους. 
 
Την Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι σε όλο τον Μόλυβο! Πιστεύουμε στις ικανότητές σας και ελπίζουμε να βρείτε γρήγορα τον θησαυρό. Αν όχι, το παιχνίδι λήγει στις 18:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις απονομές. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας πάνω σας. Ότι θα παίξετε με κέφι και θα βρείτε τον θησαυρό έχοντας λύσει όλους τους γρίφους. 
 
Και για όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη,  τους προσκαλούμε να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές. 
Μεταμφιεστείτε, σας περιμένουμε και θα περάσουμε όλοι γαταπληκτικά!
Η Οργανωτική Επιτροπή ΦΕΥGATES.
 
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
 

Μοιράσου το άρθρο!