Πολιτισμός

30/06/2021 - 14:41

Το Λεσβιακό Καλοκαίρι διαφημίζει τη Μυτιλήνη

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο

 Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης, εν όψει της τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε, και θέλοντας να συνδυάσει την προβολή του τόπου με την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου του νησιού μας, προχώρησε στην παραγωγή ενός ξεχωριστού διαφημιστικού spot. Με πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο, οι συντελεστές του εγχειρήματος προσπάθησαν να δείξουν την Μυτιλήνη όπως της αξίζει!

Η δημιουργία του διαφημιστικού για το νησί μας spot, είναι το αποτέλεσμα σύνθεσης πρωτογενούς υλικού από διάφορες γωνιές του Δήμου μας, που αναδεικνύει με ξεχωριστό τρόπο τις ομορφιές του, προβάλλοντας συγχρόνως και το «Λεσβιακό Καλοκαίρι», έναν επιτυχημένο πολιτιστικό θεσμό, που εξελίσσεται, καθιστώντας τη Λέσβο πόλο έλξης επισκεπτών που θέλουν να συνδυάσουν διακοπές με πολιτιστικά δρώμενα.

Το διαφημιστικό spot αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις φυσικές ομορφιές του νησιού, αλλά και την πολιτιστική μας ταυτότητά, που έχει διαχρονική αξία και οφείλουμε να την τονίζουμε ως μια πολύτιμη κληρονομιά, που καθιστά ξεχωριστή τη Λέσβο.

Η πρωτοβουλία αυτή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσακύρη και τους συνεργάτες του, κατάφερε να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει  ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στο άρτιο αποτέλεσμα και οι οποίοι υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια υλικά και ηθικά.

Το σποτ φιλοδοξούμε να προβληθεί σε πανελλήνιο επίπεδο, έτσι ώστε να προβληθεί ο Δήμος Μυτιλήνης και γενικότερα η Λέσβος. Ένας τόπος που αξίζει κανείς να επισκεφθεί και να απολαύσει!

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πρωταγωνίστρια του σποτ Πένυ Αγοραστού και στους Υποστηρικτές μας:

ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ  ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΚΟΥΣΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

THEOFILOS PARADISE BOUTIQUE HOTEL

HELIOTROPE HOTEL

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Κ. ΣΤΑΜΑΤΗ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

APHRODITE PROFESSIONAL HAIR CARE

HERTZ

Μοιράσου το άρθρο!