Πολιτισμός

28/11/2012 - 07:27

Live όπερα από Ν.Υόρκη - La Clemenza Di Tito

Live όπερα από Ν.Υόρκη - La Clemenza Di Tito

ΔΕΗ

Η «Μεγαλοψυχία του Τίτου», η διάσημη όπερα σε δύο πράξεις του Mozart, προβάλλεται σε ζωντανή αναμετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, σε μουσική διεύθυνση του Βρετανού Harry Bicket.

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου οι φίλοι της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης άλλη μια απευθείας μετάδοση από τη Μητροποιλτική όπερα της Νέας Υόρκης. Με το μοναδικό αριστούργημα του Μozart "La Clemenza Di Tito" συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα "The Met: Live in HD" στο Δη.Πε.Θε. Ρούμελης. 

Η όπερα «La Clemenza di Tito» παρουσιάζει μια χαρισματική διανομή υπό τη διεύθυνση του ειδικού στο Μπαρόκ Harry Bicket. Πρωταγωνιστεί ο Giuseppe Filianoti, στον ομώνυμο ρόλο του Ρωμαίου Αυτοκράτορα και η Barbara Frittoli είναι η εκδικητική Βιτέλια. Κόρη ενός εκθρονισμένου ηγέτη, που το σχέδιό της να δολοφονήσει τον Τίτο, περιπλέκεται από τον έρωτά της με το νεαρό αριστοκράτη Σέστο, τον οποίο ερμηνεύει η βιρτουόζα Elīna Garanča. Η Kate Lindsey και η Lucy Crowe συμπρωταγωνιστούν στους ρόλους των νεαρών εραστών Άννιου και Σερβίλιας. Η στιλιζαρισμένη παραγωγή είναι μια από τις πιο φημισμένες σκηνογραφίες του θρυλικού Jean-Pierre Ponnelle.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Τιμές Εισιτηρίων:

20 € (γενική είσοδος) 15 € (παιδιά – φοιτητές – άνεργοι)

Προπώληση Εισιτηρίων: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Π.Κουντουριώτου, 3  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 37393 - 4 Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 11:00 - 13:00 & Σάββατο 18:00 - 20:00 Email: theatro@mytilene.gr

Ώρα έναρξης: 19:55
Διάρκεια: 3 ώρες, 54 λεπτά

 

  Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», περιλαμβάνει 8 ακόμα υψηλού επιπέδου λυρικές παραγωγές για τη σεζόν 2012- 2013, που θα μεταδοθούν και αυτές, απευθείας από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και θα προβληθούν σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD).

Μοιράσου το άρθρο!