Πολιτισμός

09/03/2024 - 16:50

Με μουσικές στα σοκάκια της Κουλμπάρας και του Κιοσκιού

Αποκριάτικη εκδήλωση από το Σύλλογο κατοίκων Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι» και τη Μικτή Χορωδία Φίλων του «Ωδείου Σκαλκώτα»

 

Με μουσικές και γιορτινές ανθρώπινες παρουσίες γέμισαν χθες Παρασκευή το βράδυ, τα σοκάκια της παλιάς πόλης. Ο Σύλλογος κατοίκων Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι» σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Φίλων του «Ωδείου Σκαλκώτα» οργάνωσαν εκδήλωση με καντάδες.

α

Η βραδινή μουσική βόλτα στα όμορφα σοκάκια ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Τζέημς Αριστάρχου και Σκρα (απέναντι από το Διοικητικό Πρωτοδικείο) και θα πέρασε από τις οδούς Τζέημς Αριστάρχου, Ταγματάρχου Παπαγιάννη, Κατσακούλη, Κλαπάδου, Θέμιδος, Μικράς Ασίας, Περγάμου, Ερμού, Αγίων Θεοδώρων και Μπιζανίου για να καταλήξει στην Βερναρδάκη. Σε όλη τη διαδρομή τα παράθυρα των σπιτιών άνοιγαν ενώ οι κάτοικοι υποδέχονταν τους κανταδόρους και τους περιπατητές με χαμόγελα, ευχές και κεράσματα.

Με τις χτεσινές καντάδες στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, άνοιξε στη Μυτιλήνη ο κύκλος των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Μοιράσου το άρθρο!