Πολιτισμός

22/10/2012 - 14:27

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία - αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία - αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία - αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση, που παρουσίασε στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στις 9 το βράδυ, η Ορχήστρα του Δήμου Λέσβου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Τσιριγώτη.

Στη συναυλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό, παρέστη και ο ίδιος ο συνθέτης, Δήμος Μούτσης. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνεχάρη με τα θερμότερα λόγια την ορχήστρα του Δήμου Λέσβου και τον μαέστρο Νίκο Τσιριγώτη, για την σπουδαία πολύχρονη και ποιοτική δουλειά τους, που διαφημίζει το νησί μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υποσχέθηκε ακόμη, την αμέριστη στήριξη του Δήμου, στο έργο της Ορχήστρας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης θερμά τον μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση, για τη τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και του χάρισε μια σειρά από αναμνηστικά δώρα. Ο κ. Βουνάτσος ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του τονίζοντας ότι τόσο η ποιότητα της συναυλίας, όσο και η ίδια η παρουσία του διαπρεπούς μουσικοσυνθέτη, αποτελούν μια ακτίνα ελπίδας και αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας. Με τη σειρά του ο Δήμος Μούτσης, ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο, όσο και την Ορχήστρα του Δήμου Λέσβου και τον μαέστρο της.

Μοιράσου το άρθρο!