Πολιτισμός

08/08/2012 - 16:19

Μουσική βόλτα στο Ίππειος

Μουσική βόλτα στο Ίππειος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου  Αγ.Προκόπιος  διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Ιππειος, όπως κάθε χρόνο, τη βόλτα στο χωριό με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια Μυτιλήνης-Μ.Ασίας και με ουζομεζέδες. Η βόλτα θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και η  μουσική θα περάσει απ’ολες τις γειτονιές. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό γλέντι στο πάρκο του χωριού.
Το περασμένο Σάββατο 4 Αυγούστου έγινε στο Ιππειος η μουσικοχορευτική εκδήλωση με όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας μικρά και μεγάλα και με τη συμμετοχή των χορευτικών των Κεραμειών.
Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά  που  χόρεψαν. Το μεγάλο χορευτικό, η παλιά φρουρά του Συλλόγου μας χόρεψε με κέφι και με θαυμάσιο τρόπο, μαζί τους και ο δάσκαλος του χορού Θύμιος Σαραντίδης και δώσανε ένα ξεχωριστό τόνο στη βραδιά και χειροκροτήθηκαν απ’όλο τον κόσμο.
 
Συγχαρητήρια σ’όλους όσους δούλεψαν για να γίνει αυτή η βραδιά τόσο όμορφη.Η έκθεση παλιάς φωτογραφίας θα συνεχίσει και το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου.

Μοιράσου το άρθρο!