Πολιτισμός

27/12/2017 - 13:17

Ο Δημήτρης Μπάσης στο "Κτήμα Οινοφόρος" - Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

  Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται  το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 τον Δημήτρη Μπάση σε μία ξεχωριστή εορταστική εμφάνιση.

Μέσα σε μία ζεστή – γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δημήτρης Μπάσης θα μας παρασύρει σε μία όμορφη μουσική διαδρομή!!!

 

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας. Ετοιμάζει το νέο του δισκογραφικό άλμπουμ με τραγούδια από σπουδαίους συνθέτες που θα ξεχωρίσουν από την στιβαρή λαϊκή του ερμηνεία και θα αγαπηθούν πολύ!

Το Κτήμα Οινοφόρος,  θα πλημμυρίσει από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια» και το «Tι τα θέλεις», μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με» και το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου». Αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής : παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, μας υπόσχονται μια βραδιά, με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική, στο τραγούδι και στους θεατές.

Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης που έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι μαζί μας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στο κτήμα Οινοφόρος.

 

---------

ΙNFO // ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

Κτήμα Οινοφόρος 

Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
Σάββατο 30  Δεκεμβρίου 2017
 
Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ. - Τιμή εισιτηρίου 13 εύρω
 
 
 
 
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
  • στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
  • Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
  • Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
  • Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)

 

με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

 

 

Μοιράσου το άρθρο!