Πολιτισμός

17/01/2013 - 05:42

Ο δολοφόνος με το πριόνι (3D) - Πανελλήνια Πρεμιέρα στο cine ΑΡΙΩΝ

Ο δολοφόνος με το πριόνι  (3D) - Πανελλήνια Πρεμιέρα στο cine ΑΡΙΩΝ

Ο

Τζον Λούσενχοπ («Takers») συνεισφέρει με τη σειρά του στην κινηματογραφική μυθολογία του δολοφόνου με το πριόνι, επιστρατεύοντας τη 3D τεχνολογία για περισσότερο ρεαλισμό και σασπένς.

Βασισμένος στο κλασικό θρίλερ του Τομπ Χούπερ «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι» (1974) ο Λούσενχοπ υπογράφει το δικό του remake, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον-γνωστό για τους φίλους των ταινιών τρόμου-Μπιλ Μόσλεϊ («Halloween»).

Ο Τζον Λούσενχοπ, έχοντας ως αφετηρία στη δική του εκδοχή, τη σκηνή κατά την οποία η Σάλι πηδάει από το παράθυρο του σαλονιού της οικογένειας και τρέχει για να σωθεί, επιχειρεί να συνεχίσει την ιστορία που λάτρεψε το κοινό των splatter ταινιών.

Για πολλά χρόνια αγνοούνταν άνθρωποι στη μικρή πόλη Νιούτ του Τέξας, η Σάλι όμως είναι η πρώτη που κατάφερε να ξεφύγει και να πει την ιστορία, της διαταραγμένης οικογένειας Σόγιερ.

Μετά από χρόνια, η Χέδερ Μίλερ (Αλεξάντερ Νταντάριο), μεγάλη και ώριμη πλέον, εργάζεται στο κρεοπωλείο ενός σούπερ μάρκετ και οργανώνει μαζί με μια φιλική της παρέα ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη για τη γιορτή του Halloween.

Όμως μια απροσδόκητη είδηση τροποποιεί κάπως τα σχέδιά της: ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένη και πως η βιολογική της γιαγιά της έχει αφήσει μια έπαυλη στο Τέξας.

Η Χέδερ μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα του, σκοπεύουν να κάνουν μια μικρή παράκαμψη στο ταξίδι τους και να περάσουν από το Τέξας για να δουν το σπίτι της κληρονομιάς.

Στο δρόμο θα γνωρίσουν τον Ντάριλ, έναν γοητευτικό λαθρεπιβάτη, με προφορά από το Νότο. Όλοι μαζί θα φτάσουν στο μυστηριώδες σπίτι που φυλάει ακόμα τα πιο τρομακτικά μυστικά. Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Σόγιερ είναι ζωντανό. Και η Χέδερ ανακαλύπτει ότι ένα σημάδι που φέρει στο λαιμό της συνδέεται με παλιές, περίεργες οικογενειακές φωτογραφίες…
Πρωταγωνιστούν οι : Μπιλ Μόσλεϊ, Αλεξάντερ Νταντάριο, Τάνια Ρέιμοντ. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.



cine ΑΡΙΩΝ Μυτιλήνη Σμύρνης 9, τηλ 2251 044456
Αίθουσα 1 3D

Πανελλήνια Πρεμιέρα στο cine ΑΡΙΩΝ

Τελευταίες προβολές

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και Παρασκευή 25 Ιανουρίου

 

Μοιράσου το άρθρο!