Πολιτισμός

26/11/2022 - 20:00

Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα έρχεται στη Μυτιλήνη - Σάββατο 26/11

Ένα μοναδικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!

Ο κορυφαίος του είδους επιστρέφει στην Μυτιλήνη με την ολοκαίνουργια παράστασή του …ΜΑΓΟΣ SANKARA-MAGIC & ILLUSIONS

Στις 26/11 ,έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

Τα εισιτήρια εξαντλούνται γρήγορα!!!

Βρείτε εισιτήρια στα σημεία Καφέ SOHO - Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης η on line εδώ

 

Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να τα ανακαλύψει

Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς

 

Καλωσήρθατε και φέτος σε ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων όπου o κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του επιστρέφουν με το νέο show, ''MAGIC & ILLUSIONS"

Πιστός στο ραντεβού του,όπως κάθε χρόνο,έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα,στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίσει την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα.

 

 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 20:.00
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!