Πολιτισμός

24/07/2012 - 07:09

Ο Μάριος Φραγκούλης στη Μυτιλήνη - Παρασκευή 3 Αυγούστου

Ο Μάριος Φραγκούλης στη Μυτιλήνη - Παρασκευή 3 Αυγούστου

yle="text-align:justify;">Οι  εμφανίσεις του Μάριου Φραγκούλη συνεχίζονται με το δημοφιλή ερμηνευτή  να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παρασύροντας το κοινό σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τίτλο Με Ανοιχτά Φτερά, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί, στη Λέσβο, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 και ώρα 21:30 μ.μ., στο Κάστρο Μυτιλήνης.

 

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.

Κύριος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Μάριου Φραγκούλη η FBBank. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Half Note Productions, η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση στο χώρο της διοργάνωσης και παραγωγής μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και η οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον διακεκριμένο Έλληνα καλλιτέχνη Μάριο Φραγκούλη. Στα τριάντα τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριότητας της έχει συνδέσει τη δημιουργική της πορεία με τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις και καλλιτέχνες παγκόσμιας φήμης όπως οι: Elton John, Bob Dylan, Eric Clapton, Sting, José Carreras, Diana Ross, Tina Turner, Peter Gabriel, Μίκης Θεοδωράκης Νάνα Μούσχουρη, κ.ά.

Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

 

TIMΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15  , 10   φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανέργων

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, τηλ.: 22510 37394

Καφέ Ναυάγιο, Μυτιλήνη, τηλ.:  22510-21310

Λαογραφικό Μουσείο Καλλονής, ώρες κοινού 10:00 - 2:00

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολιχνίτου, ώρες κοινού 10:00 - 2:00

Τουριστικό Γραφείο Μολύβου, ώρες κοινού 10:00-15:00 & 16:00-21:00

Μοιράσου το άρθρο!