Πολιτισμός

25/01/2024 - 09:51

Ο "Σάτυρος" έκοψε την πίτα του

Χτες στις 6 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγιάσου έγινε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Καρναβαλικού Συλλόγου Αγιάσου «Ο Σάτυρος», που φέτος κλείνει σαράντα χρόνια από την ίδρυσή του (Απρίλης 1984) και για το λόγο αυτό οργανώνει σειρά εκδηλώσεων μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χρονιά ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου, το κόψιμο της πίτας (δημιουργία της Βίκυς Κορομηλά) και η προσφορά στον κόσμο κερασμάτων από τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα παραδοσιακών σκοπών από τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγιάσου, Κώστα Ρούσσα, για την παραχώρηση της αίθουσας, το Αναγνωστήριο Αγιάσου, τον Κώστα Ζαφειρίου και τις μαθήτριές του που μας έπαιξαν σαντούρι, την καφετέρια ΚΙΣΜΕΤ για την υποστήριξή της και τον κόσμο που μας τίμησε μαζικά με την παρουσία του. Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη και προκοπή σε όλους.

Μοιράσου το άρθρο!