Πολιτισμός

20/03/2023 - 19:00

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την Δέσποινα - Δευτέρα 20/03 συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Σκάλα Καλλονής

Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης ευαισθητοποίησης προς τον συνάνθρωπο προχωράμε σε μια πρωτοβουλία βοηθείας σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση .

Οι περισσότεροι γνωρίζουν για την αγαπημένη μας Δέσποινα Γαβριήλ και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Εδώ και μήνες δεν είναι σε θέση να εργαστεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πόροι για πολλές ανάγκες.

Την Δευτέρα 20 /3 στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής ο καλός μας φίλος Μάνος Σιμιτζής και οι μουσικοί του δέχθηκαν να παίξουν πάλι το Καλοκαιρινό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφιλοκερδώς προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό προς βοήθεια της δραστήριας και ακούραστης Δέσποινας.

Πέραν της εισόδου για τη μουσική παράσταση του Μάνου θα υπάρχει και κουτί προαιρετικής βοήθειας.

Επίσης IBAN  για βοήθεια τράπεζας Eurobank: GR0902604630000900100200786

<<Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ>> σε live μετάδοση για όσους θέλουν να βοηθήσουν και είναι μακριά.

Την Δευτέρα 20 /3 στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής ο καλός μας φίλος Μάνος Σιμιτζής και οι μουσικοί του δέχθηκαν να παίξουν πάλι το Καλοκαιρινό αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφιλοκερδώς προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό προς βοήθεια της δραστήριας και ακούραστης Δέσποινας. Πέραν της εισόδου για τη μουσική παράσταση του Μάνου θα υπάρχει και κουτί προαιρετικής βοήθειας.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των ημερών.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κύριο Ταξιάρχη Βέρρο και την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κυρία Ζαχαρούλα Ιωακείμ για την ευαισθητοποίηση που έδειξαν και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν.

Επίσης ευχαριστούμε τούς μουσικούς :

Μάνο Σιμιτζή

Σπούλο Αντώνη

Βασίλα Δημήτρη

Μπάλιακα Γιαννη

Πλατάνου Μπάμπη

Πατλάκα Γρηγόρη

Αχουλιά Φρίξο

Για την #αφιλοκερδής συμμετοχή τους σ αυτήν μας την προσπάθεια.

Ζ

Μοιράσου το άρθρο!