Πολιτισμός

11/09/2012 - 20:15

Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τούρκων Δημιουργών

Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τούρκων Δημιουργών

Ομαδική Εικαστική Έκθεση Τούρκων Δημιουργών

pan style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, Helvetica, Tahoma, 'Nimbus Sans L', sans-serif; line-height: 19.5px; text-align: justify; ">up date info 16/09/2012

Λόγω της προγραμματισμένης χρήσης της αίθουσας του Επιμελητηρίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών για την τακτική αιμοληψία, τα έργα θα παραμείνουν ανηρτημένα κατά το τριήμερο 17,18,19 Σεπτ. (Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη) αλλά η έκθεση δεν θα είναι επισκέψιμη για τον κοινό.  Η έκθεση δεν θα λειτουργήσει Πέμπτη και Παρασκευή, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

 

----------------------------------

Σε συνέχεια χθεσινής ανακοίνωσης, η  «Συνύπαρξη» ενημερώνει ότι η εικαστική έκθεση των τούρκων δημιουργών, αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών «Μιμάρ Σινάν» της Κωνσταντινούπολης  θα παρουσιασθεί τελικά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου  από 15 έως 21 Σεπτ. 2012, με ωράριο λειτουργίας 10.30 – 13.00 και 18.00 έως 21.00. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί το Σάββατο 15.9.12, ώρα 19.30.

 
Κατά το τριήμερο, από Δευτέρα 17 έως Τετάρτη 19/9/12,  η έκθεση δεν θα είναι επισκέψιμη, επειδή στον ίδιο χώρο θα διενεργείται η αιμοληψία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.
 
Η ματαίωση της Έκθεσης πέραν των τεχνικών και οικονομικών προβλημάτων που θα επέφερε στη διοργάνωση και στους εκθέτες, ίσως θα έδινε αφορμή για αρνητικό σχολιασμό από τον τουρκικό τύπο, ακόμη και δυσφήμηση του νησιού μας, Στη στιγμή μάλιστα που καταβάλλεται προσπάθεια απ όλους τους τοπικούς φορείς προβολής της Λέσβου και προσέλκυσης τούρκων τουριστών. 
 
Τα μέλη της «Συνύπαρξης» εκφράζουν θερμότατες  ευχαριστίες στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου καθώς και στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών,  χάρις στην κατανόηση των οποίων βρέθηκε η λύση ώστε να μην ματαιωθεί η παρουσίαση της Έκθεσης λόγω της εμπλοκής που προέκυψε με το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
 
(Διαβάστε εδώ και εδώ την περιπέτεια της έκθεσης.... )
 
Λίγα λόγια την έκθεση:

Μοιράσου το άρθρο!