Πολιτισμός

12/01/2014 - 16:54

Το Παιδικό Θέατρο ρίζωσε... από την Αγιάσο στη Μυτιλήνη

yle="text-align: justify;">Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μμ, στο θεατρικό εργαστήρι της ΔΕΠΤΑΜ (Οικονόμου Τάξη 20, Χρυσομαλλούσα), το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Αναγνωστήριου Αγιάσου παρουσίασε την παράσταση «Κάποτε Ριζώνουν και τα Λόγια» και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό (μικρούς και μεγάλους) που κατέκλυσαν τις κερκίδες του ζεστού και φιλόξενου αυτού χώρου.
Η παράσταση βασίστηκε σ’ ένα παραδοσιακό παραμύθι που ταξίδεψε και ταξιδεύει από το στόμα στο αυτί και από το αυτί πάλι στο στόμα. Η ιστορία μάς λέει για ένα βασιλιά που μαθαίνει να ζει με το βάρος ενός μυστικού. Ένα μυστικό που κανείς ποτέ δεν το ’μαθε και δεν το ΄δε εκτός από τον κουρέα του. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια διαδίδεται με τον πιο παράξενο τρόπο.
Η  σκηνοθεσία ήταν της Ευγενίας Tσιχλιά και της Παναγιώτας Μαιστρέλλη. Στoυς φωτισμούς ήταν ο Στρατής Τοπαλής. Έπαιξαν: Αλεντά Αθανασία, Αλεντά Μαριάνθη, Ανέμου Μύρτα, Αργύρα Ουρανία, Κουντουρέλλη Δήμητρα, Κουντουρέλλη Σαπφώ, Μπαμπάκου Παναγιώτα, Ορφανού Νεφέλη, Πατσέλη Ζωή, Πατσέλης Παναγιώτης, Ρουμένοβα Αννίτα, Ρούσσα Θεοδώρα, Σκορδά Σοφία, Σκορδάς Στέλιος, Τόρα Σάρα.
Εκ μέρους του Αναγνωστηρίου προλόγισε ο Παναγιώτης Στ. Σκορδάς.
Το Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου ευχαριστεί το Θεατρικό Εργαστήρι της ΔΕΠΤΑΜ για τη παραχώρηση του χώρου και όλους τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
 

Μοιράσου το άρθρο!