Πολιτισμός

03/06/2020 - 08:00

Πάμε βόλτα, πάμε δουλειά, πάμε αγορά και βγαίνουμε φωτογραφία με το ποδήλατό μας

Το 2018, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών με το με αριθμ. Α/RES/72/272/2018 ψήφισμα, διακήρυξε την 3η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Σε αυτή την κατεύθυνση, καλούνται όλα τα κράτη-μέλη, δημόσιοι φορείς, οργανώσεις κυβερνητικού ή μη χαρακτήρα, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα, καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, να συνεργαστούν ώστε να αναπτύξουν πρόσφορες στρατηγικές και προωθητικές δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου και την ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου ως μέσου βιώσιμης κινητικότητας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου(Πο. Συ. Λε.) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της εφαρμογής του ανωτέρου ψηφίσματος και ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από τις αρμόδιες αρχές, αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του COVID-19, διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου» για το διάστημα από 3 Ιουνίου 2020 έως 10 Ιουνίου 2020. Οι έξι (6) καλύτερες φωτογραφίες θα λάβουν δώρο ένα κράνος με υψηλές πιστοποιήσεις ασφαλείας τα πέντε εκ των οποίων είναι προσφορά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και οι τέσσερις(4) επόμενοι ποδηλατικό σετ που αποτελείται από φως εμπρός-πίσω και κλειδαριά. Το έκτο κράνος καθώς και τα ποδηλατικά σετ είναι  προσφορά του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2020 από την ιστοσελίδα του Πο. Συ. Λε. και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές  ταχυδρομικώς  τις επόμενες μέρες.

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου - Φωτογραφικός Διαγωνισμός

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Στις 3 Ιουνίου 2020 γιορτάζεται παγκοσμίως η ημέρα ποδηλάτου. Μια και δεν μπορούμε (ακόμα) να κάνουμε συγκεντρώσεις ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μια εκδήλωση που δεν απαιτεί συνωστισμό!
Από 3 Ιουνίου και έως και τις 10 Ιουνίου, πάμε βόλτα, πάμε δουλειά, πάμε αγορά και βγαίνουμε φωτογραφία με το ποδήλατό μας, μόνοι, με φίλους ή και μόνο το ποδήλατο αν επιθυμείτε και την δημοσιεύουμε!
Το θέμα είναι ελεύθερο φτάνει να εικονίζει ποδήλατο.

 

Όροι διαγωνισμού στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.pdf 519.34 KB

Μοιράσου το άρθρο!