Πολιτισμός

26/01/2017 - 13:48

Πανελλήνιος Διαγωνισμός: Δωρεάν Φιλοξενία και Τέλεση γάμων στη Μυτιλήνη

yle="text-align: justify;">Φεστιβάλ “Ο Άγιος Βαλεντίνος … της Μυτιλήνης”

 
Συνδιοργάνωση – συμμετέχοντες φορείς στην Οργανωτική Επιτροπή:  
Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, Δήμου Λέσβου
Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού, Δήμου Λέσβου 
Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, Δήμου Λέσβου
Ν.Π.Δ.Δ. Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλ/σμού Δήμου Λέσβου 
Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης
Ένωση Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου 
Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου 
Εθελοντές – δημότες Μυτιλήνης  
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
“ΤΕΛΕΣΗΣ ΓΑΜΩΝ” & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ”.     
 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του festival “Ο Άγιος Βαλεντίνος … της Μυτιλήνης”, που διοργανώνεται από 10 έως 14 Φεβρουαρίου 2017 στην πόλη του  ρομαντισμού, της ποίησης, του έρωτα και της αγάπης, η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί: 
 
1. τα ζευγάρια από κάθε τόπο, που επιθυμούν να ταυτίσουν το γάμο τους με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, να έλθουν στη Μυτιλήνη, προκειμένου στην ετήσια ομαδική γαμήλια τελετή που θα πραγματοποιηθεί με κάθε λαμπρότητα στις 13 Φεβρουαρίου 2017, να τελέσουν δωρεάν τους γάμους τους, και 
 
2. τα ερωτευμένα ζευγάρια από όλη τη χώρα, να συμμετάσχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ερωτήσεων, που αφορούν στον Ιερομάρτυρα Άγιο Βαλεντίνο και στη Μυτιλήνη. Ο διαγωνισμός, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν ζευγάρια όλων των ηλικιών που κατοικούν μόνιμα εκτός Λέσβου, θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 2 μ.μ. Από τους νικητές του διαγωνισμού, θα επιλεγούν με κλήρωση τρία ζευγάρια, που προσκεκλημένα θα φιλοξενηθούν στη Μυτιλήνη από 10 έως 14 Φεβρουαρίου 2017 (δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ταξιδιού από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη και επιστροφή, διαμονή, διατροφή και ξεναγήσεις). Τα τρία ζευγάρια που θα ταξιδέψουν στη Μυτιλήνη, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο festival, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και να βραβευτούν κατά τη διάρκεια της “συναυλίας αγάπης” που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2017). Για τη συμμετοχή των ζευγαριών στο διαγωνισμό, απαιτείται η συμπλήρωση όλων των πεδίων της ειδικής φόρμας, η οποία είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: www.mytilene.gr/valentinos_mytilene_2017 και στη συνέχεια η ηλεκτρονική αποστολή της. 
 
Το πλήρες πρόγραμμα των θρησκευτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του festival, θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.   
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τόσο για την ομαδική γαμήλια τελετή, όσο και για τον πανελλήνιο διαγωνισμό ερωτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με: a) τα κεντρικά γραφεία του Δήμου Λέσβου, τηλ. 22510 37050, email: ethel.genia@hotmail.com, β) τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, τηλ. 22510 22143, email: syndesmos1954@otenet.gr, και γ) το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, τηλ. 22510 37394, email: theatro@mytilene.gr         
 
Για την Οργανωτική Επιτροπή,
 
Κώστας Αστυρακάκης         Πάνος Πίτσιος                 Αθηνά Ιωσηφέλλη 
 
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού   Πρόεδρος Μυτιλήνης     Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού
 
 

Μοιράσου το άρθρο!