Πολιτισμός

26/01/2024 - 13:02

Πάτρα δεν είμαστε αλλά μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή στην καρναβαλική παρέλαση της Μυτιλήνης

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Μυτιλήνης

 

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Μυτιλήνης, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλη, αλλά και κάθε φορέας, σύλλογος ή ομάδα, που θέλει να σχηματίσει το δικό της καρναβαλικό γκρουπ! Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα καταλήξει στην Πλατεία Σαπφούς, όπου θα ακολουθήσει μουσική συναυλία σε καρναβαλικούς ρυθμούς!

Και την προηγούμενη ημέρα, όμως, το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο παιδικό πάρτι όπου ομάδα animater με αποκριάτικες στολές και face painting, σερπαντίνες, μπαλόνια και σοκολατοειδή θα διασκεδάσει τους μικρούς μας καρναβαλιστές!

Δήλωση συμμετοχής στην παρέλαση

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ή κάθε ενδιαφερόμενος φορέας, σύλλογος ή ομάδα που θα ήθελε να συμμετάσχει στην καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 17/3 θα πρέπει να το δηλώσει στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης μέσω email στη διεύθυνση  grafiopolitismoumyt@gmail.com έως τις 20/2/2024. Σημειώνεται, πως τα γκρουπ συμμετέχουν στην παρέλαση με δικές τους στολές και θεματολογία.

 

Μοιράσου το άρθρο!