Πολιτισμός

09/07/2019 - 06:36

Πέμπτη 18 Ιουλίου πάμε στο Parasol Beach Bar (Σκάλα Ερεσού). Υπάρχει λόγος!

Πέμπτη 18 Ιουλίου Parasol Beach Bar, Σκάλα Ερεσού Ώρα έναρξης: 22.00

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου το Parasol Beach Bar (Σκάλα Ερεσός, Λέσβος) υποδέχεται για πρώτη φορά  τον Mic Meimaroglou, ιδρυτή του label USM Recordings μέλος της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική μουσική USM (UrbanStyleMag).

Με αρκετά χρόνια στο ενεργητικό σαν dj και μουσικός παραγωγός ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου θα παρουσιάσει μουσικές παραγωγές από ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον ιδιαίτερο χώρο του Parasol.

Βιογραφικά Στοιχεία

Γεννήθηκε το 1985 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηλεκτρονική μουσική από μικρή ηλικία, με ιδιαίτερη αγάπη για το synthesizer και τον αναλογικό ήχο. Με την πάροδο του χρόνου το πάθος του για την μουσική μεγάλωνε, ανακαλύπτοντας έτσι ότι η σύνθεση και η μίξη του ήχου είναι για αυτόν ένας τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Η ανάγκη του αυτή για δημιουργία τον ώθησε να υλοποιήσει διάφορα οπτικοακουστικά Project.

 

Η ενασχόλησή του με το djing από νεαρή ηλικία και η εναλλαγή διαφόρων μουσικών ειδών κατά την διάρκεια των set του διεύρυναν τις γνώσεις και τις τεχνικές του στην μίξη.

Το 2008 εξέδωσε το περιοδικό UrbanStyleMag που είχε ως στόχο την προώθηση των αστικών τεχνών, των νέων καλλιτεχνών και της ηλεκτρονικής μουσικής. Στα πλαίσια προωθητικών δράσεων του περιοδικού διοργάνωσε διάφορα event ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 2010 παρουσίασε το πρώτο του οπτικοακουστικό Project στο Moving Frames Festival με μουσική που είχε γράψει ο ίδιος. Tην ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το πρώτο του μουσικό demo με το ψευδώνυμο “Aithale” το οποίο είχε στοιχεία electronica & techno.

 

Το 2013 & το 2014 αναλαμβάνει την επιμέλεια της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής του διεθνούς φεστιβάλ “Beach Street Festival”.

 

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings του Leon Segka με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings, στην Ιταλική DMR Digital κ.α.

 

Αρχές του 2015 δημιουργεί το Imprint Aithale σε συνεργασία με την Ntrop Recordings για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο “Golden Thread”. Την ίδια χρονιά περνάει στους 3 finalist του Vodafone CU on Stage για το Reworks Festival. Κάποιες από τις κυκλοφορίες του έχουν βρεθεί στα top 100 charts του Beatport.

 

Το 2017 το Label του USM Recordings παίρνει μορφή έχοντας ώς στόχο την υποστήριξη και προώθηση της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Το 2018 κυκλοφορεί το ep "Taur Whisper" στην USM Recordings αποσπώντας πολύ καλές αξιολογήσεις από καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως ο Paco Osuna και παρουσιάσεις σε διάφορα μέσα όπως το Αμερικανικό BeatSelector Magazine (Issue #12).

 

Τα Dj set του Mic Meimaroglou είναι χαρακτηριστικά και επικεντρώνονται στο μουσικό πεδίο της Techno. Η διάθεση του κοινού επηρεάζει έντονα την ροή και το ύφος του ήχου που θα ακολουθήσει.

 

Σύνδεσμοι

Website. www.micmeimaroglou.com
Facebook. www.facebook.com/micmeimaroglou
Soundcloud. www.soundcloud.com/micmeimaroglou
Mixcloud. www.mixcloud.com/micmeimaroglou

Μοιράσου το άρθρο!