Πολιτισμός

14/02/2013 - 09:09

Πινελιές ομορφιάς στην Ερμού Μυτιλήνης κόντρα στην κρίση από την «Εικαστική Παρέμβαση»

Πινελιές ομορφιάς στην Ερμού Μυτιλήνης κόντρα στην κρίση από

Πινελιές ομορφιάς στην Ερμού Μυτιλήνης κόντρα στην κρίση από

Πινελιές ομορφιάς στην Ερμού Μυτιλήνης κόντρα στην κρίση από

Τα μέλη* της «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» διαπιστώσαμε ότι πολλά από τα μαγαζιά του κεντρικού εμπορικού δρόμου της πόλης μας, της Ερμού, παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι αποφασίσαμε, πήραμε την πρωτοβουλία , να χτυπήσουμε την πόρτα των ιδιοκτητών τους και να ζητήσουμε να διακοσμήσουμε με έργα μας τις άδειες προθήκες τους.
Ξεκινήσαμε με το κατάστημα του πρώην ΒΟΥΚΛΑΡΗ  στην Ερμού, ιδιοκτησίας κ.Γιώργου Σπανού, ο οποίος μόλις άκουσε την πρότασή μας , μας έδωσε την άδεια και τα κλειδιά και ήδη πραγματοποιήσαμε την διακόσμηση των προθηκών του. Δημοσίως των ευχαριστούμε για την κίνησή του αυτή.

Ο εξωραϊσμός των κλειστών καταστημάτων δίνει μια πιο ευχάριστη και χαρούμενη όψη στην αγορά μας και συγχρόνως επιτρέπει και σ΄εμάς τους καλλιτέχνες να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας.
Ας ενώσουμε τις τύχες μας για το καλό της πόλης μας και τους ευχόμαστε ,γρήγορα να βρεθούν ενοικιαστές και να ξαναλειτουργήσουν επιχειρήσεις που θα δώσουν δουλειές σε άνεργους συμπολίτες μας.

                                              Για το Δ.Σ.
    Η γραμματέας                   Η πρόεδρος
    Σοφία Τσέγγου                 Θεοδώρα Βάλβη
    
*Βαλάση-Σκλάβου Έφη, Βάλβη Θεοδώρα, Βαμβουρέλλη Ανθούλα, Γελαστού Θάλεια, Γεραγώτου-Αντωνέλλου Ειρήνη, Γιαννάκα-Βασιλούδη Εριφύλη, Διαμαντίδου Λίτσα, Καζιάνη Μαρίτσια, Καραγιανάκης Γιώργος, Καραδούκα Σοφία, Καραφύλλης Στράτος, Κουτσομύτη Ειρήνη, Κυπριώτου Ειρήνη, Λημναίου Ταξιαρχούλα, Μαμουλή Θάλεια, Μπουλμπούλη Μαρία, Ορφανίδου Δήμητρα, Παπαπάντου-Κότερου Αλεξάνδρα, Πετριτζικλή Ειρήνη, Τσέγγου Σοφία, Τσέλεκας Τάσος, Φίλιου Ευγενία, Ψυρκά Σταυρίτσα

Μοιράσου το άρθρο!