Πολιτισμός

13/12/2018 - 13:17

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων» στη Μυτιλήνη - Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Το *Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Λέσβου *και το *θέατρο ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ *παρουσιάζουν την *χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση* *«Το πνεύμα των Χριστουγέννων»*, σε διασκευή της γνωστής ιστορίας του Καρόλου Ντίκενς.

Το έργο απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες και θα παρουσιαστεί την *Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου* στις *19.00* στο *θεατράκι της Χρυσομαλλούσας*, στη συμβολή των οδών Οικονόμου Τάξη και Ασκληπιού στη Μυτιλήνη.

Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Μαραγκουδάκη και συμμετέχουν οι: Μαρία Μαραγκουδάκη, Λένα Ποπ, Δούκας Κλωνάρης καθώς και τα μικρά παιδιά: Θαλασσινή Ελευθερίου, Αρίστος Ελευθερίου, Κατερίνα Γιαννάκη, Χριστίνα Αραμπατζή, Χριστίνα Τσιντώτα, Μιχαήλ Τσιντώτας, Μιχαέλα Καραμάνου, Δέσποινα Δεληγιάννη, Μανώλης Σίμος και Μάριον Βαμβουκλή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

΄Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν τα παρακάτω είδη που θα δοθούν στο *Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου* : αλεύρι, ζάχαρη, πολτό ντομάτας, γάλα εβαπορέ, μπισκότα, όσπρια, χυμούς, φρυγανιές, ρύζι, corn flakes , κονσέρβες, βρεφικές πάνες, σαμπουάν, αφρόλουτρα για να διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας ενόψει των γιορτών. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης

Μοιράσου το άρθρο!